header_logo

Wat is LeoLodge ?

De authenticiteit op 15 minuten van het centrum van Brussel

Leolodge, omdat een koning zich niet ver vandaan had gevestigd en omdat hij er het museum van Midden-Afrika had opgericht. Leolodge, plaats waar echte emoties en gastvrijheid mekaar ontmoeten. Leolodge, authentiek gebouw uit de XVIIIde eeuw, met liefde gerenoveerd en met passie door Joëlle en Alain.versierd.

Drie gastvrije kamers te midden van een rustige en schaduwrijke tuin. Al het comfort en de faciliteiten van private vertrekken, ter beschikking gesteld van globetrotters op zoek naar een aangename rustplaats, dicht bij Brussel, waar ze zich thuis voelen ter van het lawaai en de drukte. Op minder dan 15 minuten van het centrum van de hoofdstad.

Het welzijn ver van uw thuis

Leolodge, drie kamers met typische decoratie met een echte eetkamer die uitgeeft op een volledig ingerichte Amerikaanse keuken. Verder is er een terras naast een binnenkoer met honderdjarige keien en die uitmoudt in een schaduwrijke tuin. U vindt er ook een grote zitkamer om nieuwe vrienden te verwelkomen of om vóór de televisie te luieren.

Er is ook een open haard om zich in de winter te verwarmen. In de mezzanine bevindt zich een internationale bibliotheek om er rustige avonden door te brengen.

Daarbij ook een maximum aan faciliteiten zoals bij u thuis : parking naast de deur, een garage voor uw motoren, een WI-FI aansluiting om te surfen, televisietoestellen en DVDlezers een beetje overal, fietsen om u te ontspannen. Ook niet te vergeten, alles wat nodig is voor uw baby. Leolodge is een niet-rokers ruimte voor iedereen: gezinnen, verliefde koppels en alleenreizigers.

photo1 photo2 photo3 photo4
valid html5 valid css